Brand -Storm -en Waterschades

Naarmate de toename van extreme weersomstandigheden zien wij steeds meer schadegevallen. Vaak kan een hoop ellende voorkomen worden door preventief te handelen. Voor Advies of een schade op te lossen bent u bij ons aan het juiste adres. 

De meeste werkzaamheden zijn schade gerelateerd, denk hierbij aan brand-water of stormschade. Maar ook particuliere en zakelijke werkzaamheden / onderhoud verrichten wij.

Waterschade

Waterschade kan een enorme impact hebben. Een van de belangrijkste dingen hierin is het achterhalen van de oorzaak en deze te verhelpen. Daarna volgt de eerste bereddering om de schade zoveel als mogelijk in te perken. We beschikken over speciaal materiaal om het vocht op te sporen alsmede te drogen , daarmee voorkomen we verdere gevolgschade. Zijn er spullen dusdanig vochtig geworden hebben wij op onze locatie een speciale droogkamer ingericht. Onze specialist op locatie zal met een expert bepalen welke maatregelen er genomen moeten worden. Indien nodig kunnen de spullen op uw of onze locatie gereinigd worden. Mocht er op de werklocatie geen plaats beschikbaar zijn hebben wij op onze locatie speciaal ingerichte inboedelboxen voor het veiligstellen van de goederen.

Brand en roetschade

Een brandschade is vaak ingrijpend met grote gevolgen. Allereerst beoordelen we of de situatie veilig is. Vaak gaat waterschade ook gepaard met  brand ( bluswater ) Vervolgens word er zo veel als mogelijk geventileerd om de geur van de brand te verdringen en de eerste bereddering uit te voeren. Onze specialist zal met een expert de spullen bekijken die eventueel nog te reinigen zijn. Er gaat natuurlijk altijd extra aandacht naar spullen met emotionele waarde , deze zijn niet te vervangen. Indien nodig hebben wij speciale apparatuur om spullen te ontgeuren. Afhankelijk van de grootte van de brand kunnen wij op uw of onze locatie de spullen reinigen. Ons doel is dan ook zo snel mogelijk alles te herstellen zodat alles weer terug bij het oude is. Wij zullen u begeleiden van A tot Z.

Stormschade

De kracht van moeder natuur is immens , hierdoor kunt u ongevraagd te maken krijgen met stormschade. Er kan dan schade ontstaan aan uw dak , woning , schuur en ga zo maar door. Wij staan 24/7 voor u klaar om te schade op te lossen. Denk hierbij aan bomen die zijn omgewaaid , dakpannen die eraf zijn gewaaid. Dankzij onze jarenlange ervaring weten onze medewerkers precies welke stappen ze moeten ondernemen om u te ontzorgen.

Met welke calamiteit kunnen wij u helpen?

Heeft u een spoedeisende calamiteit? Of is er schade ontstaan in of om uw woning of bedrijfspand? Snelle hulp is geboden om escalatie en-/of uitbreiding van de schade te voorkomen. Uw calamiteit melden doet u bij ons. Wij schakelen direct! Onze medewerkers staan 24/7 paraat!

Brandschade

Waterschade

Stormschade

Drugs dumpingen

Ontruimingen

Vrijgekomen asbest

Calamiteit melden?

Calamiteit melden?

Calamiteit melden?