Ervé BV over

Wie zijn wij

Waar het begon als een klein, hecht familiebedrijf zijn wij ondertussen gegroeid tot wie we nu zijn.

Gemoedelijk en persoonsgericht is wat u bij ons kunt verwachten. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd, betrokken en oplossingsgericht. Voor elk probleem hebben wij een oplossing, zowel particulier als zakelijk, klein tot groot. 

Waarom kiezen voor Ervé BV.BE?

Wij zijn Ervé BV.BE

Begin 2011 zijn we gestart met de oprichting van Ervé BV (NL), gespecialiseerd in Afbraakwerkzaamheden, Asbestsaneringen, Management & calamiteiten 24/7.
Hoewel het nog een jong en dynamisch bedrijf is zit er wel een hele brok ervaring achter mede door de unieke en complexe projecten die wij hebben afgerond.

Ervé Clean (NL) heeft zich de laatste jaren weten te specialiseren in brand en waterschades en alles wat hier bij komt kijken zoals vochtmetingen, drogingen, reconditionering, specialistische reiniging etc..

Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn en op aanvraag van diverse partijen is er besloten om Ervé bv.BE op te richten.
Met ervaren specialisten en de benodigde ervaring kunnen wij haast iedere opdracht aan. Al ons Belgisch personeel heeft de benodigde opleidingen en certificaten voor het uitvoeren van de benodigde werkzaamheden.

calamiteit

Offerte aanvragen?

Neem direct contact met ons op!